SEO оптимизация

Гаранция за първа страница в Google!

Даваме 100% гаранция за постигане на резултат според клауза в договора!

SEO е сложен и комплексен похват, който изисква задълбочени технически и стратегически познания. SEO е процес и е много важно да се работи индивидуално според нуждите на клиента и според това, което иска да постигне. Затова задължително започваме с одит на сайта и след това започваме с конкретните действия.

Предлагаме услугата чрез търговската марка SEO – REGISTER.COM, от сайта може да видите и цените за SEO.

Част от това, което включва услугата е:

 • Анализ на конкуренцията

  Чрез специализирани инструменти анализираме вашите конкуренти; думите, по които се класират и качеството, което постигат. По този начин можем да ги изпреварим.

 • Писане на авторско съдържание

  Нашите автори ще напишат качественото съдържание, от което имате нужда, по начин, съобразен с последните тенденции на търсещите машини.

 • Link building

  Предлагаме Ви изграждане на добри, качествени и релевантни връзки към Вашия уебсайт, с цел засилване на авторитета и силата му спрямо конкурентите.

 • Google plus

  Социалната платформа на Google придобива все по-големи размери и се налага като ключов фактор в оптимизацията за търсещи машини. Ние можем да се погрижим за качественото присъствие на Вашия бизнес в социалната мрежа.

 • Избор на ключови думи или фрази

  Услугата е предназначена за клиенти, които се затрудняват в избора на подходящи ключови думи и фрази преди започването на оптимизация. Ние ще анализираме и подберем най-подходящите ключови думи за Вашия бизнес.